01 Ogos 2007

Boss kecik la pulak kena tuko

Alamak opis nih makin lame makin kurang lak pegawai.. ape tak nyer satu lagi bos dah kena tuko.. kena tuko kat Seri Alam.. ala kat JB.. nak wat cam ner kan.. kena lah ikut arahan.. mase tuh ler crew KJP buat sesibuk nak siapkan video clip sempena pertukaran bos kecik kita tuh.. ape lagi wartawan KJP & cameraman dok terjah ler bebudak opis suruh bagi ucapan sempena pertukaran tuh.. yang tak best nyer tuh banyak yang tak nak enterframe.. malu la pulok.. yang gigil depan kamera pun ader.. yang selalu cakap beso lak langsung tak leh cakap depan kamera tuh.. hehehe kelako gak tengok gelagat diaorang tuh.. 2nd bos lak cakap wartawan perempuan kite NSH tuh wartawan hampeh.. tak baik la cakap cam tuh.. tapi tak per kiter tunjukkan hasilnyer nantih.. yang teruk sekali aku ler kena edit vt sampai minit-minit terakhir sebelum ditayangkan mase majlis tuh.. naik gilo den dibuatnyer.. macam maner hampeh-hampeh pun aku rase hasilnyer best.. fuh.. lega rasenyer.. kepada bos kecik selamat bertugas di tempat baru.. jasemu tetap kami kenang..



Ni lah dia wartawan KJP namanye NSH atau wartawan hampeh tengah buat liputan.. alamak budak kamera tuh polis ker.. hehehe pecah rahsia hahaha..


Hari terakhir boss kecik ade kat opis.. yg belah kiri tu ler.. yg belah kanan tuh 2nd boss la tuh memangku jawatan 1st boss..




Hadiah nih aku beli kat pasar malam jer.. kao ambik lah buat kenang kenangan.. nih ajer lah yang aku dapat bagi..




Tuan.. dalam beg nih ade kuih raye saya buat malam tadi.. buat bekal makan dalam keta mase on the way to JB..

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hampeh jangan tak hampeh

MIECHARM berkata...

eh! rasa macam kenal plak budak yg pikul kamera tu....

Man berkata...

best la blog ni, kalau boleh kemaskini la selalu, boleh jugak saya jenguk selalu, ye lah tempat jatuh lagi dikenang.

kacang berkata...

bila dah banyak artikel...harap-harap pasni ramailah org yg masuk blog nih.