30 Julai 2007

Aktiviti Bulan Jun / Julai

Penat gak bulan jun & julai lepas.. macam-macam event ade.. tapi ape nak wat kena layan gak.. mule-mule tu ade majlis meraikan boss bersare.. hehe.. jadi team KJP terpaksalah turun padang.. nak buat shooting majlis tu.. ye lah tak kan boss nak besare & tinggalkan kite.. kite wat tak tau jer kan.. tak de untung ape-ape pun cume leh lah wat sen sikit jer jual vcd.. lagi pun leh gak training bebudak camera tuh.. jangan jadi pesakit pakinsen gigil semacam jer mase shoot camera tuh.. yg dah ade kursus pun masih tak best shoot.. ni lagi yg langsung tak ade pengalaman.. tapi tak per yg penting shoot jangan tak shoot.. gigil ker.. blur ker.. senget semacam ker.. dia punye pasal.. tapi kena ketuk lah tangan tuh nanti.. hehehe.. kenape leh jadi macam tuh.. kite dah cakap kena wat cam ni.. wat cam tuh.. tapi tak nak dengar cakap.. bebuih aku membebel.. hehehe.. yg malas tu lepas shoot nak kena edit mengedit lak.. tak ade lak bebudak yg terer bab tuh selain dari aku hehe.. angkat bakul la jap.. malas mengedit punye pasal antar lah vt tuh kat hq.. sampai la ni tak dengo kabar dah siap ke lum.. sibuk lah memanjang.. banyak gak yg tanye dah siap ker vcd tuh pasal depa kate nak beli.. muke enterframe la katakan.. mesti nak tunjuk kat anak bini tuh.. klu tak pun nak tunjuk kat boy priend or girl priend.. hahaha.. rugi la aku tengah panas-panas nih aku tak leh supply vcd tuh.. nanti dah basi tak de lak org nak beli.. ponat jer.. lagi pun fulus mania lambat la masyuk.. okes lah sampai sini jer dulu.. pandang lah lihatlah beberapa pic yg tak beberapa best mase majlis tuh.. bye..



Enterframe la pulak bebudak 2 ekok nih.. yang baju belang tu mesti hidung belang gak.. hehehe.. ala dia tu lah cameraman KJP baru.. baru nak menceburi bidang shooting menyooting nih..

Eh.. Pak Din nih.. macam nak gi nikah satu lagi jer.. hehehe..


Isshh.. ni puteri ke dayang istana nih.. tapi sah bukan Dayang Nurfaizah..


Macam kenal jer yang baju belang tuh.. sape yek.. alah boss cameraman baru KJP la tuh.. cube tengok sama jer fesen baju belang tuh.. hehehe..

Aiik.. dah 3 pinggan aku nampak si baju silver tuh makan.. jgn makan pinggan tuh dah ler yek..

Potong tuan kek tuh jangan tak potong.. jangan potong meja tuh sekali dah ler tuan..

Banyak la sikit suap pulut kuning tuh tengah lapar nih.. jangan lah cakap kekuat nanti orang dengar lak.. malu nanti..


Sedih la pulok bebudak nih.. hehe jangan main wayang jer sesedih tuh tau.. tak baik..

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

KENA TAMBAH LAGI ARTIKEL YANG MENARIK... BARULAH ORG SEMANGAT NAK TENGOK

miecharm berkata...

TAK PE LE.... NANTI I ADE MASA I TOLONG UPDATEKAN BI BETUL2 KAW PUNYE....

DELL berkata...

APE BARANG KECUBUNG JINGGA ............TAK GEMPAK LA ..... DATANG LA BERAMAI-RAMAI KE WWW.JOMHEBOHTV3.COM.MY-
-NUKILAN BALAI KKB-